SAMSUN / YAKAKENT - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

MERKEZ MAH. 8. SK. KOZKÖY ORTAOKULU BLOK NO 6 YAKAKENT / SAMSUN
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek. Kozköy Ortaokulunun vizyonunu oluşturan temel değerleri; • Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılapları Işığında Geleceğin Aydın, Üretken ve Kendine Güvenen Bireylerini Yetiştirmek.
Ulaşım
il merkezine ilçe minibüsleri ve sinop-samsun otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Taşımalı Eğitimde 9 araçla tasıma yapılmaktadır.
YAKAKENT/SAMSUN
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 79 km.dir.